Rólunk

Kik vagyunk?

Csapatunk tapasztalt kreatívokból álló lelkes és kötetlen társaság. Meglátjuk az értékeket egymásban és a ránk bízott márkákban. Könnyen megtaláljuk a hangot veled és bármely márka célcsoportjával.

Mi fontos számunkra?

A digitális marketing folyamatosan fejlődő tudomány. A kutatás és innováció a lételemünk és ezt jól mérhető eredmények bizonyítják. Büszkék vagyunk a csapattagok tudására, és örömmel osztjuk meg ügyfeleinkkel.

Miért ajánlanak minket?

Hosszútávra tervezünk, ezért keressük a win-win helyzeteket. Mindent átláthatóan csinálunk. Ügyfeleink bízhatnak bennünk, mert a csapattagok is mind bízhatnak egymásban. Rugalmasak vagyunk, és maximalizmussal állunk minden kihívás elé. Őszinte visszajelzéseket adunk és várunk.

Csapat

Honnan tudjuk, ki/mi kell neked?

Az ügyfeleink elképzelései alapján igényre szabjuk az egyes feladatokhoz alkalmazott kreatív szakemberek csapatát. A háttérben készenlétben álló hatalmas freelancer seregünk a biztosíték arra, hogy minden munkafázist a legrátermettebb profi végez majd el.

Állandó munkatársak

Pátkai Marcell

alapító, kreatív igazgató

A kommunikációs stratégia és kreatív koncepció mágusa, aki több mint 15 év hazai és nemzetközi ügynökségeknél szerzett tapasztalatával alkímia nélkül is képes aranyat teremteni az ügyfeleknek.

Világmárkák díjnyertes ATL és online kampányainak megalkotója (pl. Amnesty Internatonal, McDonald’s, Volkswagen stb.). Webes és tévés tartalomfejlesztésben is otthonosan mozog. Legfőbb inspirációja a progresszív vizuális kultúra és képzőművészet.

Évtizedes tapasztalattal a háta mögött, nemzetközi márkák és hazai cégek marketingkommunikációs szakértőjeként számos ügyfélmagazin, márkamagazin, branded content aktivitás irányítója. Klasszikus és content-marketing kampányok vezetőjeként kiismerte a hagyományos és modern megoldásokban rejlő legproduktívabb lehetőségeket.

A a célcsoport ismerete, a megfelelő hangvétel és csatorna megtalálása, és az informatív történetmesélés művészete jelenti számára a jó marketing kulcsát. Nagyobb  ügyfelei – mint a UPC, az Opel, a Lush, a Herendi Porcelánmanufaktúra – mellett számos kis és középvállalkozásnak segített elérni és túlteljesíteni üzleti céljait.

Sárkány Bence

média és tartalom

Ajánlat

Kreatív ügynökségünk feladata, hogy továbbgondolja és a lehető leghatásosabban váltsa valóra az elképzeléseidet. Talán többet is elérhetsz, mint gondolnád. Legyen eredményesebb és ötletesebb minden kampányod. Vedd fel velünk a kapcsolatot egyszerűen! Hamarosan jelentkezünk.