Szolgáltatások

A marketing tudománya aranyat ér.
Bízd magad profikra, és végül arass le te minden sikert.

Stratégiai tervezés

A közgazdaságtudomány relatív.

De működik.

A figyelem felkeltéséhez és fenntartásához egy különleges márkaszemélyiségre van szükség. Egy márkaszemélyiségre, amihez kötődni tudnak a vásárlók. A reklám és a marketing hitelessége és hatékonysága azon múlik, hogy a cég tevékenysége és kommunikációja autentikus módon illeszkedjen a márkaszemélyiség identitásához és történeteihez. Így a márka folyton újat mond a vásárlóinak, mégis minden üzenetében rá lehet ismerni, és ezzel karakteresebbé teszi értékeit, arculatát és pozícióját.

Elemzés

Csak egy jó ötlet kell.

És még egy csomó minden.

Nemcsak az fontos, hogy miben mérjük a sikert, hanem, hogy mindig  készek legyünk levonni a tanulságokat, alkalmazkodni a piac változásaihoz és folyamatos finomhangolással optimalizálni a hirdetési költségeket. A reklám az egyik legjobb befektetés – főleg ha valóban a leghatékonyabb üzenetekbe és csatornákba invesztálunk.

Weboldal fejlesztés

Kihez mész? Almához vagy körtéhez?

Az első benyomás döntő.

Ma már elengedhetetlen, hogy egy vállalkozás jelen legyen az interneten, és az üzleti sikerességet meghatározza, hogy milyen élményt nyújt a felhasználóinak, ügyfeleinek, vásárlóinak. Egy jól megtervezett és felépített weboldal egyediséget és szabadságot ad a cég céljainak eléréséhez, és lehetőséget teremt, hogy a marketingre fordított költségek busásan megtérüljenek.

Webdesign - UI/UX tanácsadás

Mi a különbség egy weboldal és egy műalkotás között.

Egy jó weboldalnak vannak barátai: felhasználóbarát.

Hiába szép az oldal és elegáns a kódolás, a weben is az ergonómia, a pszichológia szempontjai az elsődlegesek. Aki nem tud a felhasználó fejével gondolkodni, és a legkülönbözőbb eszközökre optimalizált, reszponzív oldalakon, pontosan megtervezett interakciókon végigvezetni a látogatóit az lemarad a versenyben.

Grafikai tervezés, médiafoglalás, nyomdai szervezés

A méret a lényeg?

A matricától az óriásplakátokon át az épülethálóig minden belefér.

Első pillantásra meggyőző, meghatározza a cég hitelességét és a márka identitását – mindenki ilyen arculatra vágyik. Letisztult, kifinomult látványvilág, játékos és modern tipográfia, jól megkomponált kreatívok, átlátható és szép kiadványok: ezek az alapvető eszközök, hogy megragadjuk a vásárlók figyelmét és sikerrel célba juttassuk az üzenetet. Online és nyomtatott, indoor vagy outdoor – kihozzuk a maximumot minden méretben.

Hírlevelek – direkt marketing

Nem írt vissza senki?

Mégis rengeteg a válaszreakció.

A közvetlen kapcsolat a vásárlókkal felbecsülhetetlen értékű. Az ügyfelekről készített adatbázis lehetővé teszi, hogy személyes ismerősként, személyre szabott ajánlatokkal keressük meg meglévő és potenciális vásárlóid. Költségkímélő, mégis nagyon hatékony módszer, amellyel bővíthető és aktivizálható a vevőköröd.

SEO – keresőoptimalizáslás

Mire keresel?

Az első helyre!

Hogyan kerülhet céged weboldala a találati listák élére? A megfelelő kulcsszavakkal, az oldal technikai optimalizálásával és külső hivatkozások hálózatának felépítésével könnyen a versenytársak elé kerülhetsz. A fizetett hirdetéseknél sokszor előnyösebb az organikus találatok között megjelenni: olcsóbban érhetsz el tartósabb eredményt ha mi kalauzolunk az algoritmusok világában.

PPC kampányok és remarketing

Mi más kellhet?

Jobb lesz, mint képzeled, ha szakemberekre bízod.

A kattintás alapú hirdetések gyors és hatékony megoldást jelentenek, hogy terméked vagy szolgáltatásod pont azokhoz jusson el, akik épp ilyet keresnek. Profi célzással megtaláljuk azokat, akik nyitottak, és a vásárlási döntés végső stádiumában állnak. A PPC kampányok több platformon futhatnak párhuzamosan, kiszámítható befektetéssel érve el a lehető legszélesebb aktív közönséget.

Közösségi média menedzsment

Keverem magam a profilommal?

Ez a korszellem.

A közösségépítésre fordított energia megtérülése ma már nem kérdés, sőt elengedhetetlen, hogy egy cég jelen legyen a social média oldalakon. A releváns tartalmakkal folytatott kommunikáció a bizalom és közvetlen kapcsolatok kialakulásával elősegíti céged üzleti céljainak megvalósulását, a márka identitásának erősödését.

Lokalizáció és kreatív fordítás: nemzetközi kampányok átültetése magyar célcsoportnak

Hány kézfogásra vagyunk Bill Gates-től?

Az üzleti titok, de komoly nemzetközi tapasztalataink vannak világmárkákkal.

A reklám mindig közvetlenül a fogyasztókhoz szól, de milyen nyelvet beszélnek a te ügyfeleid? Minden nyelv és kultúra más fordulatokon, metaforákon és nyelvi képeken keresztül kommunikál. Egy jó marketingkommunikációs szöveg egyszerre gördülékeny, színes és kreatív, ugyanakkor képes célba juttatni az üzenetet. Kreatív csapatunk releváns tapasztalatokkal bír világmárkák nemzetközi kommunikációjában és a hazai piac kulturális és nyelvi sajátosságaiban.

Ajánlat

Kreatív ügynökségünk feladata, hogy továbbgondolja és a lehető leghatásosabban váltsa valóra az elképzeléseidet. Talán többet is elérhetsz, mint gondolnád. Legyen eredményesebb és ötletesebb minden kampányod. Vedd fel velünk a kapcsolatot egyszerűen! Hamarosan jelentkezünk.