Referenciák

360 fokos marketingkommunikáció

PP Center Üzleti Központ

Az 1904 ben épült Óbudai Textilfestő gyár épületében kiadó fényes loftok, irodák, raktárak és stúdiók kiadása volt a küldetésünk.

A weboldal és az ATL kommunikáció hagyományos eszközein túlmenően nagyszabású CSR kampányt indítottunk. A kampány lényege, hogy társadalmi célú vagy kulturális projektek, illetve művészek kedvezményesen vagy akár ingyen használhatják az aktuálisan üres helyiségeket.

A promóció hatalmas PR értékkel bírt, nemcsak a pályázatfigyelő oldalak tájékoztattak róla, hanem azóta is online és offline magazinok írnak a kezdeményezésről és a rengeteg side-projektről.

Kommunikációs stratégia

Melon Helmet

A Melon Helmet egy német bringás bukó márka. Kommunikációs stratégia tenderen választották ki az általunk kidolgozott „The Arts of Cultures” kampányt.

A formaterv díjnyertes bukósisak piaci bevezetését azzal dobtuk fel, hogy az egyes országokban (Franciaország, Görögország, Magyarország, Németország, Románia) ismert képzőművészeket és designereket kértünk föl, hogy egyedi mintákat készítsenek a bukókra. A kampány rengeteg értékes online tartalmat generált, amit a lokális művészetekre érzékeny közösségek a művészeken keresztül meg is osztottak (gyakori bringa használók).  Az értékesítési helyeken és sportkiállításokon is vásárlásösztönzőek és látványosak voltak a műtárgyakat idéző, igényesen kidolgozott sisakok.

Online marketing

L’Harmattan

A L’Harmattan webshopjának létrehozása után a márka folyamatos online jelenlétén dolgozunk. Egyik kedvenc kampányunkban a kiadó környezeti problémákról és katasztrófákról szóló könyveit hirdetjük.

A kampány kreatív koncepciója „Az utolsó…”

Látogass el a L’Harmattan webshopjába, és iratkozz fel a hírlevelekre, hogy megismerd és kövesd a kiadónak nyújtott teljes körű digitális marketing szolgáltatásunkat.

Kiemelt ügyfeleink

L’Harmattan

PP Center

Hogarth Worldwide

Ajánlat

Kreatív ügynökségünk feladata, hogy továbbgondolja és a lehető leghatásosabban váltsa valóra az elképzeléseidet. Talán többet is elérhetsz, mint gondolnád. Legyen eredményesebb és ötletesebb minden kampányod. Vedd fel velünk a kapcsolatot egyszerűen! Hamarosan jelentkezünk.