Csapat

Honnan tudjuk, ki/mi kell neked?

Az ügyfeleink elképzelései alapján igényre szabjuk az egyes feladatokhoz alkalmazott kreatív szakemberek csapatát. A háttérben készenlétben álló hatalmas freelancer seregünk a biztosíték arra, hogy minden munkafázist a legrátermettebb profi végez majd el.

Állandó munkatársak

Pátkai Marcell

alapító, kreatív igazgató

A kommunikációs stratégia és kreatív koncepció mágusa, aki több mint 15 év hazai és nemzetközi ügynökségeknél szerzett tapasztalatával alkímia nélkül is képes aranyat teremteni az ügyfeleknek.

Világmárkák díjnyertes ATL és online kampányainak megalkotója (pl. Amnesty Internatonal, McDonald’s, Volkswagen stb.). Webes és tévés tartalomfejlesztésben is otthonosan mozog. Legfőbb inspirációja a progresszív vizuális kultúra és képzőművészet.

Évtizedes tapasztalattal a háta mögött, nemzetközi márkák és hazai cégek marketingkommunikációs szakértőjeként számos ügyfélmagazin, márkamagazin, branded content aktivitás irányítója. Klasszikus és content-marketing kampányok vezetőjeként kiismerte a hagyományos és modern megoldásokban rejlő legproduktívabb lehetőségeket.

A a célcsoport ismerete, a megfelelő hangvétel és csatorna megtalálása, és az informatív történetmesélés művészete jelenti számára a jó marketing kulcsát. Nagyobb  ügyfelei – mint a UPC, az Opel, a Lush, a Herendi Porcelánmanufaktúra – mellett számos kis és középvállalkozásnak segített elérni és túlteljesíteni üzleti céljait.

Sárkány Bence

média és tartalom

Slemer Igor

Fejlesztés, design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla vel est quis leo pharetra ullamcorper a non nulla. Mauris sed eros et turpis mollis hendrerit vel at nisi. Cras erat purus, gravida at facilisis eget, pharetra varius quam. Cras vestibulum vitae neque sed porttitor. In vulputate magna ac tincidunt rutrum.

Ajánlat

Kérjük írd le röviden, amit fontos tudnunk rólad, a cégedről, termékeidről vagy szolgáltatásaidról, és, hogy mit szeretnél elérni. Leveledet bizalmasan kezeljük és hamarosan jelentkezünk. Köszönjük!